Kivilaager

Videoseeria Kivilaagrist Triin Mäekivi poolt:
1. osa: https://www.instagram.com/reel/CyssPIitlAm/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
2. osa: https://www.instagram.com/reel/CyvHZvhtOLE/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
3. osa: https://www.instagram.com/reel/Cyxz6NVtpx9/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Meie klass käis 19.-20. oktoobril 2023 TalTechi Särghaua õppekeskuses “Tallinna Reaalkooli rohetehnoloogia õppelaagrid” projekti raames. Sõitsime bussiga Särghauale ja siis juba sättisime ennast tubadesse ära.

Alguseks räägiti meile ka kodukorrast ning siis ootas meid ees terve klassiga audiovisuaalne loeng ja arutelu Rohepöördega seotud kriitiliste maavarade geoloogilisest uuringust. Pärast seda jaotati klass kaheks, edasi oli poolel klassis töötuba toormete ringmajandusest, kus tegime grupitööd, ning teine pool jalutas Kurgjale C.R. Jakobsoni talumuuseumisse, kus oli giidiga tuur nii muuseumi õuel kui ka muuseumi majas.

Seal samas talumuuseumis saime ka maitsat lõunat. Õhtul oli grupitööde kokkuvõte ja ka õhtusöök talumuuseumis. Saime nautida ka nii sama vaba aega ja saime tuttavamaks ka uute klassikaaslastega. Järgmisel päeval külastasime Järvakandi klaasimuuseumi, kust saime kaasa ka seal toodetud klaaspudelid.

Tagasisõites käisime ka C.R. Jakobsoni perekonna rahulas ja meie enda kooli legendaarse õpetaja Anton Õunapuu haual. Lõunatasime Järvakandis ning sõitsime tagasi Tallinnasse.

See õppekäik oli meie klassi
esimene väljasõit ja jättis meile häid mälestusi.

Artikli autor: Mia-Maria Puusaag

Kommenteerimine on keelatud.