Märgipidu

4. novembril oli abituuriumi jaoks erakordselt tähtis päev. Nimelt said meie jumalad endale koolimärgi – viimase Reaalkooli sümboli. Päeval oli kogu gümnaasium pidulikes riietes ning kl 13.50 olime kümnendikega oodatud aulasse, kus toimus märgiaktus. Aktusel pidasid kõne nii direktor Ene Saar, 12.a klassijuhataja Anu Kell kui ka REKi president Sten Martin Kabrits.

Õhtul toimus märgipidu. Esines noortebänd, mille üks solistidest oli 12.c klassi õpilane Nora Liisa Suislepp. Tantsupõrand ei olnud küll pungil rahvast täis, kuid sellegipoolest võis sealt leida nii paare kui ka häid sõpru/sõbrannasid üksteise seltsis valssi, fokstrotti või cha-cha-cha-d tantsimas, igalühel oli võimalus võtta osa ka legendaarsetest Potsa tantsudest. Kell 21 laulsid abituriendid nooremad õpilased majast välja salmiga: “Välja, välja koolimaja seest, sest aeg on minna tudule, kel märki pole ees!”

Oli üks ütlemata tore päev!

Postituse tegi Emili

Kommenteerimine on keelatud.