KorvpallishšHŠshou

2015. aasta viimasel koolipäeval, 18.detsembril, toimus Tallinna Ülikooli spordisaalis väga kõvv korvpallišou! Kõigepealt oli üks meie mäng, väidetavalt lausa finaalmatš, täpselt nagu aru ei saanud, aga mingi noorema klassi vastu pelusime (ja kaotasime). Seejärel pidasid kõik lennud omavahel matše ja šou lõpus läksid meie kooli õpetajad (T.Reimann, E.Mäe, M.Songe, A.Pent, M.Mett, R.Vellerind) vastamisi põhikoolist komplekteeritud võistkonnaga. Õpsid said mõnusalt kotti, aga lõbus oli kahtlemata kõigil! Kõik osalejad said lõpuks suu magusaks, edukamad ka pastapliiatsi!:)

Väike videoreportaaž:  http://toru.ee/view/97da1158f9e2

Anonüümsel piltnikul õnnestus sündmuselt teha paar pilti oma 50-ndatest pärit Zorkij C (1.seeria) aparaadiga, ees Industar-22  3.5/50 ja sees Kodak Ultramax 400. Kui pilte suuremalt vaadata, on näha, et Solarise Fotoluks keeras kõikidele piltidele mingi nõmeda säbrulise efekti otsa, aga noh, käib kah, ongi selline äge kosmiline…

000009

Andunud fännid

000010

jou, õpsid

Lett hüppab kera järele

Lisa kommentaar