Kui tahad koolis käia, pead kooli ise ehitama

X.10.2015

Esiteks tuleks alustada sellest, et süüdimatu Margus lõhkus ära terve Ahuna klassi. Kuna Genal ja ta sellil olid käed täis teise korruse pirnide süütamise või üleüldise noisy tekitamisega, siis tuli asuda klassi mehaanikul, Ranil, jälle probleeme lahendada. Egas ma mudu poleks üldse viitsinudki jännata, kui Ahuntšik suure suu ja lärmiga poleks manitsenud, et teised poisid varasemalt on selle küll suutnud korda teha. Tagantjärele ütleme nii, et see oli paras peedist pesumasinale trumli tegemine, aga välk, pauk, räige noise ja imed sündisid.
Vabandan Rasmuse või kelle iganes ees, kes tol ajal ettekannet tegi.
Kui tahad koolis käia, pead kooli ise ehitama

12166280_10204982004298494_833534501_n

Ei ega tegelt pole esimene kord, kui mingit lagunend saasta koolis näeb.

Ran

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74