Kehka

15.12.2015
Kuna oli jälle hirmus mõttetu päev, siis jaotati kehalise tund kaheks. Tüdrukutel oli võimalus minna orienteeruma, ent poisid mängisid uhinal vutti. See jättis aga Rani kentsakasse olukorda. Võimalusi oli mitmeid, ütelda Songele, et eile oli jõllle pidu ja täna ei jõua liigutada, ta oleks mõistnud. Minna üle stata Maurusesse, ent seda oleks tegevusetult seisev Meelis kindlasti märganud. Vast oli kõige arukam minna orienteeruma kuid sellega oli üks nõks. Seda kõike pidi tegema adekvaatselt ja lisaks sellele luges Thea orienteerumise sihtpunktid ette nii kiiresti, et isegi Greetelil oli veidike probleeme meelde jätmisega (aga talle jäi ikkagi pähe). Na jah, tagantjärele nüüd mõtlen, et pagan, marsruut oli ikka pikk ja Songe raudselt poleks mind Mauruses näind, a mis säl ikka, tegelt oli lahe ka!

12167240_1070028673016857_1311788292_n

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74