Leping RöginTV-ga

23.01.2015

Üsna kentsakas valmisteeelne päev, kuid 131.c ajaveebile tähtis eelkõige kahel põhjusel: tehti suuline leping RöginTV korrespondendi Otto von Alt der Roffiga, kes on ka mitmete varem postitatud videote autor ning kellel on juba vähemalt kaks aastat staaži RöginTV-s tegevajakirjanikuna. Lisaks sellele avati Harjumäel Edgari kohvik, mille pidulikule tseremooniale pidi jõudma ka ajaveebi toimetus koos videokunstnik Ottoga. Rakendasime lihtsa abinõu: Ahunale ausalt välja rääkida, et seal samas esineb ka Tallinna Reaalkooli vilistlane Erich Krieger ning ühtlasi soovime tutvuda meie kooli legendaarse vilistlase loominguga. Ahuna vasutus oli lustakas “Ah, mis te ajate,” mis ühtlasi tähendas meile rohelist tuld.

Kahjuks Erichiga me pikalt vestelda ei saanud, kuid see eest Edgarilt sai Alt der Roff mõned terad siiski kätte. Kohvikust jagati sooje pirukaid ning kogu üritus oli reedese koolipäeva lõppu meeldiv pingelangus.

Loodame Tallinna Reaalkooli 131.c ajaveebi koostööle RöginTV-ga pikka ja meeleolukat jätku!

RöginTV kodulehekülg: https://www.facebook.com/Rogintv?fref=ts

Screen Shot 2015-02-26 at 23.26.13

Delfi foto. RöginTV korrespondent Otto von Alt der Roff vasakul.

Lisa kommentaar