Klassiga Rakverreee

2015 alguses

Na ilus lilleline päev, matemaatika olümpiaad, mõssime et lämme Rakverre Tšehhovi “Kolme õde” vaatama. Mõeldud tehtud! Kõik see mees bussile! Tegelikult on juba esimeses lauses näha murepunkti – matemaatika olümpiaad. Ilmneb, et õpilased Vann ja Zebergzž on ikka matemaatikaga nii ametis, et neil me reisuke täissa meelest länd. Na egas midagi, aeg on võtta kasutusele ekstreemsed meetodid. Klassijuhata on haigestunud ja piitsa annab Ran. Ran lõugab üle kooli Muusa ja päkapik Häbelikukese mikrofoniga, et no lõpetage see jama! Vahepeal jõuab Rani koolis märgata õpetaja Ottson, kes vatrab millestki taolisest, et me oleksime pidanud juba ammu ära olema läind. Igatahes, elas kord üks muinasjutt, see muinasjutt sai läbi ja Ilja jõuab keh lõpuks bussile.

Bussireis Tarva juurde möödub igal ühel omi tegevusi ajades ning Põhjakeskuse juures jõuame konsensusele, et muusemi me ei lähe, sest aeg on kiire õhtu tippsündmuse juurde – SEAšašlõkk Ani šašlõkibaaris. Viskame veel paar nalja, et võtaks õige õlle ka, aga sel õhtu olid me suud täitunud ila ja kõiksuse limiteerimatuid piire ületava ANI SASLÕKI IMEHEA MAITSEELAMUSEGA!!

Teel Ani šašlõkibaari oleks mitu seltsimeest käna käind ja konte murdnud, ent deviisile kohaselt aitasime üksteist välja. See on meie rutiin. Esmamulje grillkohast oli paljulubav: üksildane grillmeister An, taga köögis kruus, millel suurelt “The OSS”, kemmergust õhkas viljaka maitseelamuse jääkproduktide lämmastikukülast õhku, laes olid peegelpaneelid. Kõik see õhkkond ja valitsev ootusärevus tegid roogade ootamise üsnagi piinarikkaks. Peab tunnistama, et need 20 minutit möödusid kannatusekarikasse pisaraid valades ning Rasmuse ärritust jälgides, nimelt oli Rasmus üsna pea valmis Anile kallale minema, a õnneks asi nii kaugele ei läind. Üteme nii, et kui need praed lõpuks meie ette jõudsid, olid nad kadunud sama moodi nagu Siim Kallese 10 miljonit. Keegi ei tea, keegi pole näinud. Kokkuvõtteks võib öelda, et see hommikune mikrofoni räuskamine, see bussisõit, see toidu ootamine, see teekond Ani šašlõkibaari, üldse idee tulla Rakverre, see oli seda väärt!

No ja siis läksime teatrisse ka.

Videokunstnik Otto von Alt der Roff jäädvustas õhtu ka 64mbit filmile

http://toru.ee/view/fc64b725437a

Screen Shot 2015-02-26 at 02.06.59

Ran

 

2 kommentaari - “Klassiga Rakverreee”

  1. Kasutaja1 Ütleb:

    ou ran, palju sulle ani šašlõkibaar maksis selle artikli eest?

  2. ranre Ütleb:

    Tallinna Reaalkooli 131.c lennu ajaveeb on sõltumatu veebiväljaanne, mis ei propageeri ühtki poliitrühmitust ega grillbaari.

Lisa kommentaar