Sensatsioon taimekasvatuses!

Pärast suurt luuramist Marsanglitzbergi salapärastes metsades, kus tegutseb noor võlurihakatis, leidsime kinnitust kuulujutule, mida paljud ei usu siiamaani. Majandusklassi priimusest suli Otto tuli väga innovaatilisele lahendusele, mis teeb silmad ette paljudele alkeemikutele üle mandri. Tema uudne võluväetis, mis on loodud erilise tehnoloogia abil, mille plaanib sir Otto von Karlinger Alt der Roff hoida saladuskatte all, suudab hämmastaval kombel kiirendada taimede kasvu silmnähtavalt. Pildil näha olevad tomatitaimekesed olid 10 sekundit tagasi alles seemned. See on muljetavaldav. Aga tekib küsimus, miks härra Alt der Roff enda suurteost ei esita avalikuse ees? Kas valitseb teda kartus suurmaag Martõnoffi ees, kellega neil juba ammusest ajast on kana kitkuda? Eks aeg näitab, mis saab sellest uljast noorukist.

Otto tomatitaimekesed

Otto tomatitaimekesed

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74