Lisa meie pildialbumile

Ilmselt võib meie blogi juba vaikselt pidada pildialbumiks, sest see uueneb ka suurema tahtmise juures alles siis, kui mul on kogunenud suur hunnik pilte, mida siia panna ja siis kõik korraga, mitte siis kui need tegelikult juhtuvad. Aga hea seegi, eks.

 

Natukene peale uue õppimismeetodi leiutamist leiutasime ĂĽheskoos ka uue potentsiaalse spordiala. Selleks on telefonpall. Selle mängimiseks läheb teil vaja ĂĽhte saani telefoni (näiteks Nokia 3310 sobib imehästi), mis sobiks n-ö palliks. Samuti on vaja kahte soovituslikul korral iPhone 4, iPhone 4s või iPhone5’te, mis sobivad väga hästi väravapostideks.(Sest nad oskavad ise pĂĽsti seista) Mängureeglid on imelihtsad: kes esimesena saani telefoni kahe posti vahelt läbi libistab, võidab!

 

Vahepeal olid ka jõulud, millest olen jäädvustanud äraütlemata ilusa pildi Raekoja platsi kuuse ees.

Muidugi saime ka meie proovida uusi kittleid, mida me nüüd laboritööde ajal saame kasutada veel nendes vähestes tundides, mida meil alles on.

 

Kuid kohe kindlasti pole me niisama ringi lasknud. 18. detsember aitasime me kolida väikest maja ümber politseimajja ning aitasime ka tassida uut mööblit kaubaautost. Selleks tulime muidugi nutikad nagu me oleme võimalikult tõhusa meetodi peale ning moodustasime inimketi, et kaupa autost väiksesse majja saada.


 

Lõpetuseks veel muidugi üks hiljutine moeröögatus. Nii koolipeal ei soovita ringi käia, sest see on rangelt meie koolikodukorra reeglite poolt keelatud, kuid vaba aja rõivastuseks sobib see kahtlemata ideaalselt, kõigele lisaks on see riiete kooslus äraütlemata mugav.

 

Kommenteerimine on keelatud.