Lätis!

Käisime klassiga 27. aprillil Lätis. Hakkasime kooli juurest minema hommikul kell 6.00. Kui sõit oli kestnud u. 3 tundi, olime saabunud Ikla piiripunkti. Saime seal 25 minutit vaba aega ja siis jätkasime sõitu Riia poole. Riiasse jõudes hakkasime Laima kommivabrikut otsima. Kommivabrikus tutvistati meile kõigepealt šokolaadi ajalugu ja siis saime ka ise komme süüa. Meile tehti tehases ekskursioon. Seal oli väga tugev šokolaadi lõhn. Laimast läksime linna vaatama. Sõitsime bussiga läbi linna ja meile tutvustati tähtsamaid vaatamisväätusi. Kuna kõigil oli väga suur tahtmine ujuma saada, siis hakkasime Jurmalasse sõitma. Käisime Livu veepargis. Kui meil oli ujumas käidud oli aeg keha kinnitada. Käisime Lidos söömas. Kõigil oli selleks ajaks kõht juba päris tühi. Kui kõigil olid kõhud täis söödud hakkasime tagasi koju sõitma. Tagasi kooli juurde jõudsime peaaegu südaööl.

Lisa kommentaar