Matsalu

Käisime neljapäeval klassiga Matsalu rahvuspargis linde uurimas. Kõigepealt me vaatasime 20 minutilist filmi mille tegemine võttis aega 2 aastatat :O :O. Siis vaatasime me vaatasime me muuseumi poolt. Seal esitati meile mõned küsimused ja meie kiid Peeter rääkis osadest lindudest/loomadest pikemalt. See järel läksime mere äärde kus oli vaatetorn ja saime ka muulile minna. Vaate tornist oli hea binokliga mere pealt linde vaadata. See järel sõid kõik head ja paremat. Kui söögiaeg läbi pakkisime asjad ja hakkasime Tallinna poole tagasi liikuma.

Oli väga tore päev !

4 kommentaari - “Matsalu”

 1. matthias Ütleb:

  Lahe oli seal:D!!!!!

 2. Johann Ütleb:

  minge miku giid kirjutatakse G-ga

 3. carmel Ütleb:

  Lahe oli!!!

 4. Maku Ütleb:

  Üsna yeah see oli suht lahe 🙂

Lisa kommentaar