Bullerby lapsed – etendusel 06.09.2007

Esimesel koolinädalal käisime kohe ka teatris. Teater oli Nukuteatri sisehoovis. Ă•nneks oli ilm ĂĽsna soe ja teatrist saadud tekkide sees kellelgi kĂĽlm ei olnud. Teater oli väga vahva ja kuigi etendus ol väga pikk, siis kellelgi igav kĂĽll  ei hakanud. Eks tore oli ka see, et meie oma lapsed – Ella ja Christopher Robin etenduses kaasa lõid. Meil oli väga uhke tunne, et omad laval olid – väga tublid olite!

4 kommentaari - “Bullerby lapsed – etendusel 06.09.2007”

 1. Annabel Kalam Ütleb:

  Mulle väga meeldis.Minu arust oli kõige lahedam kui Liisa, Anna,Britta,Lasse ja Bosse ütlesid et Ollel on kole õde. Mulle väga meeldis.

 2. Markus Mikko Ütleb:

  Väga naljakas oli mõni koht.Mulle meeldis väga.

 3. Markus Mikko Ütleb:

  Väga naljakas oli mõni koht.Mulle meeldis väga.

 4. Aaron Ütleb:

  Mina kahjuks ei saand käia ma olin 39,6 palavikus ja olin haige email: aaron.mikenberg@mail.ee

Lisa kommentaar