LÕPUKS UUESTI JÄLLE REEDE aka 26 november 2010

Päikene paistab ja lõokene lõõrib.. KÄTTE JÕUDNUD REEDE!

Ning tõsi ta on.

Tänane päev möödus tänu lihtsatele tundidele sujuvalt. Meil on selle reedese tunniplaaniga eriti vedanud– ei ole ühtegi reaalainet.. ja tänane geograafia asendus muusika tunniga, mis aga, tuleb välja, on raskem kui geograafia.

Aga pole hullu.

Täna pakuti koolis suppi ja leivasuppi. Ühesõnaga- SUPIPÄEV.

SUPIPÄEV

Kui Arno isaga koolimajja jõudis, olid kõik juba supi ära söönud. Nali- ka  Arnole jätkus suppi. Kuigi tegelikult tahtsin hoopis öelda, et kui kõigil supid söödud olid, avastasime laua pealt ühe veidra asja- leivakooriku, mille seest leib ära söödud oli. Tuli välja, et meie kooli leivakoorikud olevat liiga kõvad, või oli see hoopis üks Liisa enda kiiksudest– ei mäleta :).


LEIVAKOORIKUKESEKENE

Tänastest tundidest siis veel nii palju, et ühiskonna tunnis kirjutasime põhiseaduse põhjal moodustatud küsimustele vastuseid, abiks oli põhiseadus. Ning inglise keele tunnis saime taaskord kinnitust sellele, et Reaalkool õpetab loogiliselt mõtlema.

Kes see ikka viitsib oma vaeseid töökaid käekesi ühe raske paberi hoidmisega vaevata? Seega leiutaski Roger uue mooduse oma elu lihtsamaks teha. Äkki peaks ta sellele ideele patendi võtma ja saama kuulsaks leiutajaks laias ilmas?

ROGERI LEIUTIS

PS* LEIA PILDILT SASSSSSSS !

Kommenteerimine on keelatud.