Rebaste nädal (15-19.09.2014)

Traditsiooniliselt toimub Reaalkoolis iga aasta septembri kolmandal nädalal rebaste nädal ning sel õppeaastal oli meie lennu kord olla kõikvõimsate jumalate rollis. Nädala põhiülesandeks oli nagu ikka uute ja vanade gümnasistide ühtsustunde kasvatamine ning selleks korraldati kõikvõimalikke üritusi, erinevaid mänge, kokkusaamisi ja muud meelelahutuslikku.

Rebased jaotati kümnesse filmiteemalisse gruppi nii, et koolis võis näha Disney ja Jaapani animatsioonide multikategelasi, DC ja Marveli superkangelasi, Spartalasi, Katnisse,  kalamehi, teadmata kadunuid, Rakett 69 teadlasi, Harry Pottereid ning Star Warsi olendeid. Koolipäevad algasid kell 7.30 kui koguneti aulasse, et meie klassi põhitantsijate Marleeni ja Johanna eestvedamisel tantsu õppida. Tulemusena on meil ette näidata oskuslikud tantsuliigutused ning muljetavaldav video reedel Viru keskuses toimunud flashmobist. https://www.youtube.com/watch?v=R0vvuuFciO8&feature=youtu.be

Vahetundidel toimusid seltskonnamängud, mis päädisid kolmapäevase rebaste olümpiaga kooli staadionil. Aladeks olid muuhulgas näiteks prügikotijooks, õun ämbris, pime õnn ja käruralli.

Reede õhtul kogunesid jumalad ja rebased kooli, kus jagati esmalt kätte auhinnad silma paistnud rebastele ning heideti foto-ja videomaterjali toel pilk möödunud nädale. Samal ajal transformeerus tavapärane aula maagiliseks ja salapäraseks pühakojaks, kuhu põlvitasid maha rebased ning kust tõusid täieõiguslikud Tallinna Reaalkooli gümnasistid.

Rebaste nädalat võib pidada gümnaasiumi kõige lõbusamaks ning meelelahutuslikumaks osaks, mis on kahjuks ka kõige kiiresti mööduvam. Küll aga on selle jooksul loodud sõprussuhted  ja mälestused ühtse ja üksmeelse gümnaasiumi alustalaks, mis teebki Reaalist justkui ühe suure koolipere.

 

 

Emil ja rebastegrupp Hedvig + rebased Rebased. Disney

 

-Kristiina

Kommenteerimine on keelatud.