Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Money talks!

Jouks kõikidele. Enamus teist pole veel järgmisel esmaspäeval toimuva kontserti raha mulle maksnud. Homme on idee poolest viimane päev selleks. Nii et: 75 (SEITSEKÜMMEND ja VIIS) eesti krooni palun kõigilt. ASAP ehk siis homme. Kui juba raha peale jutt läks, siis….. Kui keegi võibolla pole aasta jooksul tähele pannud siis mõned õpetajad paljundavad meile gigantsetes kogustes mingeid lehti ja muud jama. Ja nüüd on jõudnud kätte see aeg, kus meie kogu selle lõbu peame kinni maksma. Seetõttu korjabki Kairit paberiraha. 60 krooni kui ma ei eksi.

Ja homme 20.05. teise tunni ajal(kirjandus) on meil au kuulata meie klassi parimaid kõnespetsialiste (või pigem neid, kellele saatuse tahtel see kohustus langes).

20. mai 2008 | Kiired asjad, Sündmused


Postita vastus