Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Kevadine reis

Tekst on võetud B-klassi kodulehelt:

“Nüüd on esimene läbirääkimine reisibürooga peetud ja broneeritud järgmine reis:

väljasõit 2. juuni (esmaspäev) hommikul kell 8, Helsingis vastas buss, mis viib meid Heurekasse ja teeb pärast väikese linnaekskursiooni. Stockholmis jalgsi linnaekskursioon ja Relvakambri külastus. Siis vaba aeg. Tagasi oleme kolmapäeval 12.30. Kõik see kokku läheb maksma 1190 krooni. Kõigil kolmel hommikul on võimalik laevas hommikusööki saada, mis maksab 65 krooni. Ka see tuleb varem ära maksta. Õhtusöök laevas maksab 190 krooni. Igaüks otsustab, kas ta tahab süüa laevas, või leiab mõne muu lahenduse. Kohti on kinni pandud 88.”

Tagasisidet võite anda koolis.Postita vastus