Klassiõhtu

 Klassiõhtu toimus meil 6. detsembril, klassis 405. Kohale tuli umbes 20 inimest, mitte terve klass. Õhtut alustati mänguga “Reaalsuskontroll”, kus igaüks saab mõne kaardi ja peab mängjate hulgast valima inimese, kellele see kaart kõige paremini sobiks. (Nt: Kõige emotsionaalsem) Seda mängiti kaks korda: üks kord nendega, kes varem kohale jõudsid ja teine kord siis, kui kõik kohal olid.

 Kui kõik olid kohal, mängiti kahooti. Mängul oli ka auhind: Purk tomatikastmes ube. Selle omanikuks sai Kirke Koni. Peale seda toimus aardejaht, kus kõik jagati võrdsetesse tiimidesse. Aardejahil oli 7 punkti, kus pidi käima ja mis olid peidetud üle terve koolimaja, klassiruumide lähedusse. Vihjeteks olid tihti viited teatud ainele või õpetajale. Sohi tegemise välistamiseks saadeti iga tiim 2 minutit peale eelmist ja iga vihje juures oli üks täht, mille pidi kirja panema, et olla kindel, et ükski vahele ei jääks. Korraldajad, kes iga tiimiga kaasa olid, võtsid aega, et teada kes on kõige kiirem. Võitjateks tulid klassijuhataja Natalja ja tema tiimi liikmed.

 Peale aardejahti pakuti välja mängida Psühholoogi. Selles mängus olid need, kes varem on mänginud, haiged, kellel on teadmata haigus (mis pole päris) ja pidid vastama jah/ei küsimustele. Iga natukese aja tagant hõikas keegi “Paanika!” ja kõik haiged vahetasid kohti. Kõik teised pidid aru saama, mis haigusega on tegu. Mäng kestis päris pikalt.

 Õhtu lõpetati YouTube videote vaatamisega. Leiti suvalisi põnevaid videoid ja mängiti neid suurel ekraanil.

Kirke Ku.

Kommenteerimine on keelatud.