Õppekäik Kurgjale

Kolmapäeva hommikul, 11. detsembril, sõitsime me klassiga Kurgjale. Klass jagunes pooleks ja esimene pool läks enne maha. Me saime teada, kuidas leiba küpsetatakse ja saime seda ka maitsta.
Seejärel vaatasime me hobuseid ning siis läksime me lauta lambaid ja lehmi toitma ja vaatama. Edasi liikusime me kanade juurde ja siis meisterdasime me traadist jõuluehteid. Pärast seda saime me põhus käia.
Samal ajal sõitis teine klassipool Särghauale. Neile räägiti kivimitest ja nad said erinevaid kive ise näha ja katsuda ja ka erinevaid liivu mikroskoobiga suurendatult vaadata. Hiljem said kõik ise kive poleerida.
Päeva keskel sai terve klass kokku, et süüa jõulupraadi. Seal oli ka jõulusokk, kes küsis mõistatusi ja õpetas erinevaid jõulumänge. Tunni pärast vahetasid klassipooled programmid: esimene pool sõitis Särghauale ja teine jäi leiva küpsetamist uurima. Õhtuks olime me tagasi kooli juures.

Teksti ja piltide autor: Helis Lisette


Kommenteerimine on keelatud.