Martsipanigalerii ja Raeapteek

KÀisime kogu klassiga vanalinnas martsipanigaleriis. KÔigepealt lÀksime alumisele korrusele martsipani kujusid vaatama. Seal olid Marilyn Monroe, Eddie Murphy ja Putini nÀgudest kujud tehtud, seal olid Muumi oma majaga, Lotte Brunoga, Karupoeg Puhh oma sÔpradega ja palju toredaid martsipanist ehitisi-laevu. All galeriis Ôpetati meile martsipani tegema ja lasti ka maitsta!
Üleval korrusel tegime kĂ”ik iseendale pisikese martsipanikujukese ja vĂ€rvisime Ă€ra ka. See oli vĂ€ga vahva ja kindlasti oma hinda vÀÀrt.

KĂ€isime kogu klassiga vanalinnas martsipanigaleriis. KĂ”igepealt lĂ€ksime alumisele korrusele martsipani kujusid vaatama. Seal olid Marilyn Monroe, Eddie Murphy ja Putini nĂ€gudest kujud tehtud, seal olid Muumi oma majaga, Lotte Brunoga, Karupoeg Puhh oma sĂ”pradega ja palju toredaid martsipanist ehitisi-laevu. All galeriis Ă”petati meile martsipani tegema ja lasti ka maitsta! Üleval korrusel tegime kĂ”ik iseendale pisikese martsipanikujukese ja vĂ€rvisime Ă€ra ka. See oli vĂ€ga vahva ja kindlasti oma hinda vÀÀrt.

Teksti kirjutas Katarina Pullisaar

Lisa kommentaar