Exit room

24. Märtsil käisime klassiga exit roomis – tore koht, kus makstakse enda tuppa lukustamise eest. Viie-kuue liikmelise meeskonnaga tuleb leida vihjeid, nende abil toast põgeneda ja tõestada endid kui reaalkooliõpilasi. Tubasid oli kokku kolm: KGB peakorter, Hull doktor ja protseduurid, kus ma ise käisin ja, mis väidetavalt neist kõige õudsem on. Toa saladust ilmselgetel põhjustel avaldada ei tohi, kuid niipalju võin öelda, et hauatagune elu asus juba kolmanda ukse taga. Kõige kĂĽlmema närvi tiitliga pärjaksin oma meeskonna kaaslast Mihkel Paali. Tagantpoolt esimest ja teist kohta jagasin mina Annabeliga – oli tihe konkurents. Kui toast õnnestus edukalt väljuda, oli veel võimalik exit-roomi inimestega erinevaid loogika mänge mängida. See oli väga lõbus ja samuti väga silmi avav – sai selgeks, et kõik ongi võimalik, kui ainult piisavalt rumal oled. Lõpuks, kui kõik välja said, tegime ĂĽhe pildi ja siis oligi meie exit roomi kĂĽlastus selleks korraks läbi.

Kommenteerimine on keelatud.