Reaalkooli sünnipäev

Sel aastal tähistas Tallinna Reaalkool oma 133.ndat sünnipäeva.
Kui ma 29.nda septembri hommikul kell 7.32 koolimajja astusin, siis, tuleb tõdeda, et mingit väga erilist tunnet just ei olnud. Tegelikult ei saa mind süüdistada ka, sest olin siis vaid mõned nädalad koolis käinud.
Mõne aja pärast oli kooli kogunenud veel piduliku Reaali vormis lapsi. Siis nagu oli mingi teistsugune tunne, aga kas se just “Reaalivaim” oli, seda ei oska ma öelda.
Tundides midagi väga teistmoodi ei toimunud, kuigi tavaliselt ikka mainiti ära. Kuuendat tundi, mis pidi algselt olema looduse õpetus Mart Kuurmega, viis läbi Kert. Ta rääkis meile oma kooliajast ja sellest mis talle siis kõige tähtsam oli. Praegu õpib ta Cambridge’i ülikoolis.
Pärast tunni lõppu läksime kõik õnnelikult kooli kõrvale staadionile torti sööma. Tordi oli valmistanud Georgi ema ning sinna peale sai meie pilt tänu Villemi emale. Tort oli väga maitsev, kuigi pärast seda kui “keegi” teatas mulle ,et mu jalad maitsevad hästi polnud isu enam nii suur.
Kokkuvõtteks võib öelda, et oli üks vahva päev.
Hanna Kristina Käerdi

Kommenteerimine on keelatud.