Spordipäev

3. Septembril toimus Hiiu staadionil Reaalkooli spordipäev. Esimesena tegime soojendust ja venitasime, siis tuli 5 ja 6 klasside teatejooks, kus meie klass jäi kolmandaks. Peale teatejooksu tuli 60meetri jooks, milles said meie klassist 1.koha Markus Moora 2.koha Hubert Hakk 3.koha Oskar Miller. Tüdrukutest said 1.koha Luise Leok 2.koha Brigitta Tamsar 3.koha Elisabeth Kangro. Pärast 60meetri jooksu tuli 500meetri jooks milles meie klassi poistest olid esikolmikus oli Markus Moora,Oskar Miller ja Hubert Hakk. Peale 500meetri jooksu tuli jalgpall, milles saime me 2 koha,esimese mängu 6a jäime viiki, kui nemad said esimese koha. 5b klassiga jäime ka viiki, kuid nad jäid kahjuks viimaseks. Tüdrukutel oli pallivise, kust meie klass sai 2. ja 3. koha. Peale kõiki spordialasi tuli autasustamine ja pärast läksime koju ära. Järgmine päev läksime kes rõõmsalt kes kurvalt kooli. 😀 Ja see päev oli rõõmus.

Freddie, Markus ja Henri

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74