Geograafiaolümpiaadi koolivoor

12. novembril algas selle aasta geograafiaolümpiaad ja seda (nagu ikka) koolivooruga. Töö kirjutamist alustasid kõik olümpiaadilised kell 12 ning aega anti kolm tundi. Üheksanda klassi küsimused jaotusid kahte ossa: küsimused Eesti kohta ning küsimused muu maailma kohta. Kui varasematel aastatel ei pidanud oma kodumaast nii palju teadma, siis sel aastal olid pooled küsimused just Eesti kohta. Ikka kõik see, mida me juba olime jõudnud õppida, ning ka mõned loogikaga lahendatavad ülesanded. Kui mina alguses neljale leheküljele peale vaatasin, käis seest väike kõhedus läbi, kuid lõpuks sai ikka igale poole midagi kirja pandud. Üht-teist läks valesti ka, aga alati on parem ikka midagi pakkuda kui lihtsalt tühjaks jätta. Kõik meie klassi olümpiaadilised olid väga tublid! Tulemusi võite näha kooli kodulehe kaudu: http://www.real.edu.ee/index.php/home/2-uudised/1581-geo-kv-2013 Jaksu tulevaks piirkonnavooruks, mis toimub juba 14. detsembril! Pange vaim valmis! 🙂

Hanna-Ingrid

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74