Võimlemispidu 2013

24. jaanuaril osalesime meie klassi tüdrukutega kooli võimlemispeol tantsukavaga Royal T. Olime vaeva näinud tantsuga päris pikka aega, kuid nagu ikka – siis viimane nädal enne esinemist läks kõige kiiremaks harjutamiseks. Viimased muudatused ja ümberkorraldamised käisid veel kõigest tund enne lavale minekut. Muidugi tekkis kõigil ka väike lavanärv sisse – ikkagi palju inimesi saalis vaatamas ju. Lavale minnes aga võtsime ennast kokku, asusime kohtadele ja andsime endast 100% tantsimisel. Pärast esinemist oli kõigil suur pingelangus ning hea tuju, kuna esinemine oli ju korda läinud ja olime hästi hakkama saanud. Osavõtjateks olid Melanie, Grete, Karmen, Lisete, Helen Bret, Mariann, Liis, Maarja, Samela, Alexsandra, Iiris ja mina. Usun, et oleme ära teeninud kõik ühe suure-suure pai. Ja eriline tänu Melaniele, ilma kelleta poleks olnud see tants just selline nagu see oli.
Järgmine aasta proovime kindlasti taas, kuna julge osavõtt on juba pool võitu.

Kärt

 

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74