Klassiõhtu 7.mail

Kui olime tüdrukutega kooli jõudnud, ei lubatud meil veel garderoobi minna. Lõpuks tuli klassijuhataja ja me läksime koos klassi 304.Seal oli ka Klaus. Õpetaja näitas meile teletupsude videot,kuid äkki läks ekraan mustaks,hakkas tulema kummituste hääli ja poisid tulid kummituste ja kollide kostüümides sisse. Nad varastasid ära meie klassivanema Klausi.

Tüdrukud pidid hakkama Klausi otsima. Käisime läbi klasse ja lõpuks jõudsime 4. korrusele. Seal olid surnud kollid. Me hakkasime uut juhtnööri otsima kui äkki tõusid kollid üles ja ehmatasid meid. Me ei lasknud sellest end heidutada ja jätkasime uurimist. Leidsime paberi ja seal oli tähtmõistatus. Lahendasime selle ära ja saime uue klassi numbri. Käisime nii mööda klasse kuni lõpuks jõudsime 1. korruse koridori. Seal pidime otsima klassi võtit milles Klaus peidetud on. Selle võtme leidsime kuju tagant. Siis leidsime ka Klausi.

Siis läksime aulasse ja sõime ning jõime koos poistega.Toidud olid poiste valmistatud. Laual oli muffineid, vahvleid ja Maxi valmistatud küpsisetort. Mängisime kaardimängu. See käis nii,et mängu alguses näitas õpetaja meile igaühele eraldi kaarti. Pidime meelde jätma seal oleva masti. Kui ta oli kõigile kaardid ära näidanud hakkas ta uuesti neid kõigile näitama. Seekord kõigile korraga. See kelle masti näidati pidi liikuma ühe tooli võrra edasi. Kui keegi oli järgmisel toolil ees pidi talle sülle istuma. Mõnikord kogunes ühele inimesele peale suur hulk inimesi. Kui kellegil oli mõni inimene peal ei saanud ta liikuda. Seejärel jaotati meid rühmadeks. Iga rühm pidi mõtlema kaks laulu kahe lipiku peal oleva sõnaga. Oli väga erinevaid laule. Näiteks “Pokerface” ja “Karulaane jenka”. Lõpuks sõime veel ja klassiõhtu oligi läbi.

Krõõt Kaldre

1 kommentaar - “Klassiõhtu 7.mail”

  1. Klausike Ütleb:

    Tore jutt 😀

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74