Bowlingusse minek

Nagu ma täna klassi ees rääkisin, siis me saime meie ilusa tantsu eest teise koha ja sellega kaasnes ka auhind. Nimelt on võimalus 24  inimesel minna bowlingusse.

Minek oleks siis neljapäeval, kohe peale kooli, Kuulsaali. Kõik kes tahavad tulla,võivad tulla, kuid pidage meeles, et tantsijatel on eesõigus ja kohti on ainult 24. Tantsijaid ise oli 21, seega on võimalik ka teistel soovijatel kandideerida. Tulijad saatke oma nimed teisipäevaks mu kooli meilile ning ma helistan siis esmaspäeval kohapeale ja uurin vabade radade kohta. Äkki on meil ka piisavalt klassiraha, et seal kohapeal süüa osta. 🙂

Edit: NELJAPÄEVAL KELL 16.00 on kinni pandud aeg Mere puiestee bowlingusaali. 🙂

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74