TEATRIÕHTU…

Kuna eelmisel aastal oli selle teatriõhtuga üks suur jama, siis otsustasin sellel aastal varem kui päev ennem üritust midagi mõtlema hakata. Ma ei taha nüüd olla küll suur organisaator ja kamandaja, kuid kuna mulle tundus, et keegi peale Johanna Lumiste suurt huvi üles ei näidanud, otsustasin midagi mõelda. Vaatasime Johannaga erinevaid Hans Christian Anderseni muinasjutte ning otsustasime, et midagi väga tuntut, mida kõik nii kui nii teevad, ei vali. Kui keegi sellele vastu pole siis valisime “Punased kingad”. See on küll päris julma lõpuga, kuid muutsin selle veidi paremaks. 😀  Kirjutasin muinasjutust näidendi ning sain teada, et vaja oleks 11 tekstiga näitlejat. Kuigi osad seal on väga väikesed,  saavad mõned veel teist rolli ka mängida. Lisaks oleks vaja veel  linnarahvast ja kedagi, kes aitaks rekvisiitidega. Loodan, et olete koostöövõimelisemad kui eelmisel aastal ning näitate huvi üles. Kes saab ja tahab osa võtta 21.mail kell 18.00 toimuvast teatriõhtust, palun kirjutage siia kommentaaridesse. Kes proovides käia ei saa ja vinguma hakkab, lihtsalt ei osale…Ütlen seda igaks juhuks ette ära, siis teate, millega ennas siduda 😀 Esimene proov oleks (kui enamusele sobib) sellel kolmapäeval 12.mail kell 13.oo-15.oo (Võib minna vähem aega.)

Palun olge aktiivsed ja positiivsed selle suhtes. Teeme kõike, et meie klassi vähemalt sel korral kiidetaks 😀

Evelin

1 kommentaar - “TEATRIÕHTU…”

  1. Helen Ütleb:

    Ma võin osaleda, kolmapäevasesse proovi saan ka tulla.

Lisa kommentaar