Filmiõhtu

Olgu minu idee on leindud tunnustust nüüd on aeg seda natuke arendada.Me muudkui pomiseme et,, noh teeme ära,oh mis zanr noh pole aega tuleb välja, mulle sobib,, jne. sellised ütlused Nii et palun kõik vaadake seda lehte ma ei viitsinud oodata kas siin saab hääletust teha nii et võtsin asja kätte ja tegin alguse.http://www.filmiohtu.webs.com/ seal on üleval ka hääletus. Nüüd saate ennast seal registreerida ja palun pange oma eesnimi. 

45 kommentaari - “Filmiõhtu”

 1. Kristi Ütleb:

  Meie kõige lähemas kinosaalis ehk siis kinos Sõprus on koolidele kirjanduslikud programmid. Võiks alustada ehk sellest? Vt. http://www.kino.ee.

 2. Siim Ütleb:

  Jah võiks ,aga samas siis see huvi kaoks käkhu

  Umbes võiks teha nii et üle nädala on kooliga seotud ja siis üle nädala veel mingi actoion draama jne.

 3. Kenneth Ütleb:

  Aga mul on üldse selline huvitav küsimus, et kas kool on muidu õhtuti vaba, just nagu auditoorium, sest mul nagu isiklikult on kaks riiulitäit DVD-sid. Mul on näiteks “Simpsonite film”, kuid ka “Admiral” ja palju- palju muud. Et siis võiks käia nii Sõpruses filme vaatamas kui ka auditooriumis DVD-sid vaatamas. Noh, ma muidu ei tea kuidas see kellegile sobiks, aga proovida ikka võib.

 4. Siim Ütleb:

  jh, kuid nagu minul on ka kodus näiteks

  Seeker Dark is rising
  Transporter 3
  Quarantine
  National Treasure 1,2
  MAx Payne
  Hellboy 2
  Stormbreaker
  007 Quantum OF Solace
  ja palju muudki
  Harry Potter 1-5
  JA siis veel näiteks teaduslik film on ka dinosauruste kohta.

 5. Siim Ütleb:

  valik on kohutavalt suur ja me peame mingi nimekirja või loosiga need paika panema.
  Kui see üldse toimuma hakkab.

 6. Kenneth Ütleb:

  Valik on tõesti suur, nii et ma arvan et me peame tegema nimekirja parimatest filmidest ning tegema mingi järjekorra, kuid enne kõike peame me teada saama kas auditoorium on vaba, sest me teame, et seal töötavad DVD’.

 7. Helen Ütleb:

  Mul on liiga plikalikud filmid, poisse need ei huvita vist. Nt.
  Bratz(noortekomöödia)
  Tuhkatriinu lugu(noortekomöödia)
  Saatan kannab Pradat(komöödia)
  Miss Eriagent 2(komöödia)
  Spice World(komöödia Spice Girlsist)
  Suure mamma maja(inglise keeles)
  Muidugi mul on veel mingid titefilmid, Harry Potterid, Tarkade Klubi filmid jne. Ja veel terve kastitäis(tegelikult nats rohkem kui kastitäis) videokassette.

 8. Siim Ütleb:

  jah, kuigi mul on ligi 70 DVD kodus olen need kõik läbi vaadanud.
  Pealegi kuna mult juba küsiti ,et miks ainult action siis mul on mõned teised veel nagu

  Twilight
  What happens in Vegas

  Ja palju muud

 9. Martin Ütleb:

  mmmmmmmm yeeeeeeeeeee :D:D:D

 10. Martin Ütleb:

  vaataks äkki BabyTV’d 😀

 11. Kristi Ütleb:

  Aga kui keegi valiks filmi välja, siis ühildaks klassiõhtuga?

 12. Helen Ütleb:

  Tegid Twilighti ise või, seda pole ju väljas? Ma tahaks mõlemat näha, kuigi olen mõlemat näinud;D. Ma armastan neid filme!
  Võib ühendada, kuid meil pole ju ligi 2 aastat klassiõhtut toimunud;D
  Ma vaataks ainult komöödiaid:P

 13. Kristi Ütleb:

  Midagi eelmisel aastal ju toimus… Mäletan midagi a`la “Takkis ja Sõgel versus 5b” 😀

 14. Helen Ütleb:

  Ei mäleta enam.

 15. Johanna V Ütleb:

  Ma ütleks, et me võiks lihtsalt vaadata mingit komöödiat, kuid ma pean tõdema, et mul on ajaga suht napp. Võistlusperiood peal. Iga päev trennis ja siis veel umbes iga kahe nädala tagant võistlused (kas siis kontrollvõistlused või mingi tähtsam asi). Arvestama peaks vist siis ka selle aja leidmist. Ma arvan, et paljudel pole piisavalt aega.

  Muide, “What happens in Vegas” (“Abielu Las Vegase moodi”) on ülihea film ja soovitaksin veel siis filmi “Mamma Mia!” ja ma tahaks täiega näha “High School Musical’i” mida suht paljud sõbrad fännavad täiega. Aga see on ainult minu arvamus.

 16. Kenneth Ütleb:

  Me võiks teha laupäeva õhtuti auditooriumis selle filmiõhtu. Ma ei tea kuidas teil on, aga mul on tihti kella 19.00 vaba.

  NB! Siimu filmiõhtu on ametlikult kõige populaarsem uudis ajaveebi lühikeses ajaloos!

 17. Joosep Ütleb:

  Jaa filmiõhtu on jube hea mõte 🙂 Ma arvan, et auditooriumis oleks ju hea DVD-sid vaadata ja Siimu esimene nimekiri oli väga hea, midagi nende filmide hulgast võiks tõesti vaadata.
  Peab lihtsalt küsima kõigi käest, mis aeg kõige sobivam on ja mis filmi vaadata. Hääletus oleks hea mõte

 18. Helen Ütleb:

  Aga mõni ei saa ju iga laupäev, et võiks olla mingi iga kahe nädala tagant vms. sest muidu läheb liiga paljuks.

 19. Hanna Ütleb:

  Nõustun, Helen. Muidu võib see ka igavaks minna 🙂

 20. Andri Ütleb:

  Äkki teeks mingi sellise küsitluse: Mis žanr? Kui me saame žanri teada, siis küsiks mis film? Ja kui see on ka tehtud , siis me saamegi filmi valitud. Seda küsitlust võiks teha enne igat korda.

 21. Martin Ütleb:

  Klge aga mis te arvate …
  VAataks äkki kõik koos baby TV’d ja õpiks näiteks värve ja tähti ja muid selliseid asju 😀

 22. Helen Ütleb:

  Martin,su huumor pole minu poolt heakskiidetud. Kui tõesti tuleb mingi Action siis ma vaatama ei tule;D

 23. Andri Ütleb:

  Ainult siis Matu kui sina BabyTV arved ära maksad.

 24. Siim Ütleb:

  oi oi kui vaimukad te olete

 25. Helen Ütleb:

  Tõesti, nii “vaimukad”! Aga noh, igal ühel on huumorist erinev arusaam.

 26. Johanna V Ütleb:

  Õumaigaaden-marmelaaden, ausalt ka. Kas teil pole tõesti paremat filmimaitset. Võtaks ausalt ka mingi komöödia. Kui keegi pole tähele pannud, siis mitte kellelegi ei meeldi (tüdrukutest) eriti actionit vaadata. Aga, kui kellegil on, siis ausalt, ma tahaks täiega Lord of the Rings’i vaadata. Ma küll arvan, et see paljudele ei meeldiks, aga ma ikka tahaks vaadata. Ma olen ainult esimest osa poolikult vaadanud ja see oli ka mingi sada aastat tagasi.

 27. Helen Ütleb:

  Mul on “Sõrmuste isand ja kaks kantsi” kodus olemas. Ma pole seda ise vist näinudki, ei meeldi sellised filmid. Kuid see on videokassett(VHS)

 28. Siim Ütleb:

  mul on twilight TS.Divx-LTT.Natuke kehv pilt , aga muidu pole viga.sõrmuste isandad ka olemas

 29. Elina Ütleb:

  Mul on perfekt kvaliteediga Twilight aga noh, keda see möga ikka huvitab.

  Baby TV on liiga ropp! Tõesti. Ma ükskord vaatasin. Nad tõmbasid väga iks-kohast igast lillejuppe välja!

  Ja asi, mis kõigile peale läheb, on EDDIE MURPHY. Mees on geenius noh.

  Ja üle kord kuus ei õnnestu see asi kindlasti. Eraelu?!

 30. Johanna V Ütleb:

  Twilight jääb ära. Sorry, kuid kui keegi just kuulnud ei ole, siis on see ikka TÕESTI jube film. Sakib sajaga, nagu kolmandikud (või neljandikud, ma pole lihtsalt kindel mis klassis mu vend käib) ütlevad.

 31. Siim Ütleb:

  ja jah seal on tõesti ainult kaks head kohta

 32. Siim Ütleb:

  ,aga me vist ei saa hääletust üles panna ainult admin saab vist

 33. Kukk Ütleb:

  See koht, kus Mike oma taguotsaga vehib kohviku ukse taga ja see, kui..? Minu meelest oli see ainus hea koht. 😀

 34. Helen Ütleb:

  No jah, ma olen nüüd ju Bella vihkaja;D Aga ma ostan selle nagunii ise ka, vaataks siis komöödiat?

 35. Kukk Ütleb:

  Lähme A Le Coq sviiti ja tellime endale 300. Äkki tuleb preili Tegelmann ka kaasa. 😀 Tegelt Trooja sobiks ka.

 36. Siim Ütleb:

  ära aja segast see nyyd küll hea mõte poleks A le Cog sviit?
  Mõttetu sõprus ja auditoorium

 37. Siim Ütleb:

  aga mul on hea mõte andke mulle homseni aega.

 38. Johanna V Ütleb:

  Ausalt öeldes, olen ma siiamaani arvanud, et sellest midagi välja ei tule, aga nähtavasti isegi midagi tuleb, aga ma ütlen, et ainuke mu vaba päev on pühapäev ja ma lihtsalt ei TAHA seda käest anda. Laupäeva/pühapäeva öö on ka muidugi minu oma, sest need on need ajad, mil ma arvutis istun. Ja vot see on lahe tegevus. Mõnusalt kaua saab lihtsal olla ja teha mida tahad. Laupäevad on vahepeal. Siis, kui ma ei viitsi trenni minna, kui ma parajasti kinos ei ole või kui ma olen Võrus/Pärnus. Niiet see võimalus on umbes üks kaheteiskümnele. ^.^

 39. Siim Ütleb:

  vaadake siia lehele tegin selle eraldi filmiõhtu jaoks.

  http://www.freewebs.com/filmiohtu/

  Seal on hääletus zanri kohta!

 40. Johanna V Ütleb:

  Okei, mina hääletasin. 😀

 41. Hellery Ütleb:

  See tundub veidi kahtlane kuna mul on ka suht vähe aega ainsad vabad päevad on laupäev ja pühapäev muud päevad venivad õhtul kuueni välja ei viitsiks mingi seitsmeks kooli ronida ja õppima peab ka juu 🙂

 42. Hellery Ütleb:

  Ning kui see oleks mingi seitsme paiku ja kestaks mingi 2 tundi ikka kestaks siis need kes elavad koolist suhtt kaugel mis kell nad koju jõuaksid ma jõuan koju tunniga niiet selle asjaga on suht keeruline värkk

 43. Siim Ütleb:

  palun hääletage seal

 44. Helen Ütleb:

  Ma hääletasin .

 45. Pille-Riin Ütleb:

  Aga pange mingi teema üles, kus on hääletus filmi kohta ja kommentaaridesse kõik kirjutavad, mis filmi tahavad, siis loetakse kokku ja enim hääli saanud film tulebki… Mingid filmi valikud võib ju ka panna…

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74