Natuke endast…

¬†Meil k√Ķigil oleks hea natuke √ľksteisest rohkem teada. Kust tuleme, kes on me perekond, mida armastame teha jne. jne? Alustaksin , siis endast. olen tavaline Eesti poiss s√ľndinud eelmisel sajandil Tallinnas skorpioni t√§htkujus. Kooliteed alustasin Tallinna l√§hedal asuvas Aruk√ľla p√Ķhikoolis. Oma vanast koolist on mul head m√§lestused. Toredad √Ķpetajad ja head s√Ķbrad siiani. Viiendast klassist alates olen Tallinna Reaalkooli poiss ning √ľhtlasi teie klassivend. Pean tunnistama, esimene aasta oli natuke raske. Uus suur linn, uus kool, uued √Ķpetajad, uued klassikaaslased. Eelmine aasta oli kohanemise ja tutvumise aeg. T√§na tunnen, et olen √ľks teie seast. Loodan,et j√§rgmisel aastal te ei m√§letagi, et liitusin teiega hiljem.Olen siin leidnud juba palju s√Ķpru.Eks oli neidki,kes testid ja panid mind proovile.Mis papist see uus poiss ka on?See selleks.Ju need asjad nii k√§ivad.Nagu juba √∂eldud,√Ķppisin Aruk√ľlas,siis elan ma seal t√§naseni.Elan ema ja isaga ilusa m√∂isa k√Ķrval,suure tiigi kaldal.Mul on kaks vanemat venda,m√Ķlemal oma elud, pered,kodud.Kuid suured s√Ķbrad on nad mulle ikkagi.Veel elab meiega kaks koera,√ľks kass ja hunnik akvaariumi kalasid.Ma tegelen p√§ris paljude asjadega. K√§in muusikakoolis, kus m√§ngin viiulit ja tŇ°ellot. Viiulit m√§ngin rohkem ema r√Ķ√Ķmuks (nali), tŇ°ellot m√§ngin enda r√Ķ√Ķmuks. See pill on t√Ķsine pill ja meeldib mulle v√§ga. K√§in kunstiringis viiendat aastat. V√Ķtan osa Aruk√ľla ELO klubi t√∂√∂st. Seal toimub palju huvitavaid asju. Suvelaagrid, talvelaagrid ja palju-palju √ľritusi ja v√Ķistlusi. Tegelen rendŇĺu ja gomoku m√§ngudega j√Ķudu m√∂√∂da. Meeldib lugeda, ujuda, uisutada, jalgrattaga s√Ķita ja saunas k√Ķva leili v√Ķtta. Pean lugu headest s√Ķpradest. Ei meeldi √ľlekohus, teiste kiusamine ega m√Ķnitamine. Nii, et kiusupunnid m√Ķtelge,kas peaks oma energiat ikka kulutama n√Ķmedate asjade peale. Palju toredam kui hoiaksime kokku ja oleksime lihtsalt m√Ķnusad. Nii on meil k√Ķigil parem. Koolis on niigi raske. Kirjutage teiegi endast. Mis meie klassis meeldib, mis mitte. Huvitav oleks teada.¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†

                                                                                                                                 Claus

    

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74