“Vennad Lõvisüdamed” etendus Tartus 07.02.2024

Oli tore hommik ja kõik kogunesid Tallinna bussijaamas. Enne bussile minekut andis õpetaja meie istumiskohad ja piletid, kus me istusime. Bussi sõit oli tore, mõned vaatasid filme, mõned rääkisid üksteisega ja ka mõned mängisid midagi koos. Läksime Raekoja platsi peatuses maha, mis ei olnud Vanemuise teatrist üldse kaugel. Teatris võtsid kõik joped ära ja läksime kohe juba oma valitud istumiskohtadele. Vahepausil käisid mõned lapsed puhvetis. Teater lõppes ja siis tegime klassi pildi. Minu arvates oli tore etendus. Pärast külastasime Tartu ülikooli ja Tartu raekoja platsi. Kohe läksime Tartu bussijaama, kus läksime bussi peale Tallinna Bussijaama suunas. Bussisõit sinna oli sama tore. Minu arvates oli tore teatris käik!

 

Kommenteerimine on keelatud.