Jõulupidu 20.12.2022

Traditsiooniline algklasside jõulupidu toimus sellel aastal 20. detsembril. Osalesid kõik algklassid ning ainuke koht, kuhu kõik ära mahume on suure maja saal. Nii kogunesimegi sinna sellel hommikul pidulikus riietuses ning teadmisega, et oleme olnud head lapsed ja lootusega, et jõuluvana ikka tuleb.

 

Ja ta tuligi. Iga klass pidi tegema väikese etteaste, kas lugema luuletust, laulma või tantsima. Meie klass esitas koos 4.b klassiga kõigile hästi tuttavat “Aisakella”. Aga me mitte ainult ei laulnud, vaid mängisime seda ka ukuleledel – see oli päris lahe. Meie klass esitas veel kamba peale luuletuse ja klassikaaslane Kaspar esitas ühe loo klaveril.

 

Lisaks võis kuulda erinevaid jõululaule mudilaskoori, kooristuudio kui ka poistekoori esituses. Jõuluvana jäi esitustega väga rahule ja kiitis kõiki. Kui kõik etteasted olid ära tehtud, siis jõuluvana jagas klassidele suured kingikotid. Meie kingikottides olid seekord põll või kokaraamat, mida vajalik asi kodus kui kooli kokandustundides.

 

Kokkuvõttes oli tore üritus ja jõuluvana lubas järgmisel aastal jälle tulla ja meie püüame olla ka sellel aastal head lapsed.

Kommenteerimine on keelatud.