rohelis-poliitilised mängud

rohelineIMAG0542-1

Mida pekki!??Kas tõesti on nii?

Viimastel kuudel on õpilane Mart äratanud reporterite silmis kahtlust oma poliitiliste vaadetega. Nimelt kannab ta tihti üht ja sedasama mustrilist kampsunit, mis ilmselgelt vihjab liikmelisusele Eestimaa Roheliste erakonnas! Isegi sokki kannab va suli mustrilisi-lillelisi…

Kas Mardist on tõepoolest saanud järjekordne “kampsun”? Kas nn “tuulikupartei” polegi surnud? On ta pelgalt lootusetu viimane mohikaanlane, või hoopiski saatuslik muutust põhjustav liblikalöök eesti ühiskonna?

Vaid tema, Mart Veerus, suudab oma osavate sõnavõttude ja aruka poliit-majandusliku mõtteviisiga teha parlamendis revolutsioon ning muuta Eestimaa ükskord roheliseks!

kampsun

1 kommentaar - “rohelis-poliitilised mängud”

  1. rab Ütleb:

    ei tahaks krdi uskuda

Lisa kommentaar