Võimlemispidu

Neljapäeval, 15.aprillil, toimus meie koolis võimlemispidu. Meie klassi esindasin mina, Eeva, Merili ja Sandra. Võimlemispidu algas kell kuus. Koolist me ära ei läinud, et jõuks ikka harjutada, sest tantsu lõpposa oli alles tegemata. Noh, olgu, tegelikult me käisime veel sццmas vahepeal. Pool neli olime koolis tagasi. Saime klassi 305 ja hakkasime üles minema. Aulas hakati tasapisi kõike sättima juba, kuid meie pidime harjutama. Klassi jõudes panime kohe tantsuriided selga, milleks olid soonikalussärgid, flanellsärgid ja vanad kulunud dressipüksid. Kõigepealt tegime tantsu mingi viis korda läbi, siis otsustasime puhata, et energiat ka alles jääks. Seni aga hakkas Eeva meile soenguid tegema, kõigile erinevaid, ja kellel valmis sai, hakkas meiki tegema. Meik oli meil väga tume, peamiselt lihtsalt mustad laud. Peale seda harjutasime veel paar korda ning otsustasime tattoo’sid tegema hakata. Noh, tegelikult me lihtsalt joonistasime oma käed, õlad ja kaela silmapliiatsiga täis. Minu käed olid täis selliseid kirjutusi nagu: „HATE YOU“ ja „NO KOKAIN“ Eeva õlal ilutses dollarimärk, Merilil oli kirjutatud „DEVIL“ ja Sandral „SUITSU EI TEE“. Kui me olime oma „ilustamise“ lõpetanud, harjutasime veel paar korda ning juba oligi kell kuue peale tiksunud. Saalis oli palju rahvast, 5-9 klasside esindajad. Kõigepealt pakuti kõigel end soojaks teha ja pandi muusika. Peale seda esines „Pallimeri“, mis oli niisama vahepalaks enne võistlust. Siis oli 5-6 klass, neile anti peale seda auhinnad kätte ka. Ja lõpuks oli 7-9 klass. Kõik närveerisid hirmsasti. Lõpuks jõudiski kätte meie esinemishetk. Juba цeldi meie tantsu nimi – „Täielik Error“ Kõik lõppes sama kiiresti, kui oli alanud. Peale meid esinesid veel 8c ja 9b. Peale seda läks žürii kaaluma. Seni aga esitati rahvatantsu ja 10a oma tantsu. Lõpuks tuli žürii tagasi (žüriis olid Heli Roos, Liisi Tegelmann, Eve Karp ja Kristi Koit). Juba saame teada tulemused – meie tants sai kolmanda koha, 8c „Creece“ teise ja 9b oma Hip-hopiga sai esimese koha. Auhindadeks olid diplomid. Meie aga saime eriauhinna meie idee eest ning saime Ku:lsa:li kinkekaardi. Kahju, et see oli viimane võimlemispidu. Ehk saab osaleda järgmine aasta siis, kui žürii otsustab? Loodame aga paremat.

Autor: Elina

Lisa kommentaar