Oandu

NeljapĂ€eval, 25.veebruaril kĂ€isime klassiga Oandul. LĂ€bisime RMK matkaraja lĂ€bi paksu lume. PĂ”hiliselt rÀÀgite meile metsaelust, sest linnalapsed nagu me oleme, ei tea eriti metsast midagi. MÔÔtsime puu kĂ”rgust ja diameetrit ja tegime metsaraiet (mitte otseselt, vaid teoreetiliselt, sest nagau alati, pidime tĂ€itma töölehte). Kui me lĂ”puks metsast vĂ€lja saime (selleks ajaks olid enamike varbad Ă€ra kĂŒlmunud) lĂ€ksime pisikesse puuonnikesse, mis oli midagi pĂŒstkojalaadset, saime sĂŒĂŒa ja taimeteed juua. KĂ”hud tĂ€is ja hea soe olla, vaatasime majas filmi ja tegime arvutusĂŒlesandeid. LĂ”puks istusime bussi tagasi ja hakkasime linna tagasi suunduma. Ilm oli ilus ja selle tĂ”ttu oli kindlasti tore, sest lumi oli mĂ”nusalt pehme ja seda oli vĂ€ga palju (metsas olles rajalt kĂ”rvale astudes ulatus lumi kohati pĂ”lvini). Kindlasti olid paljud linna tagasi jĂ”udes vĂ€ga Ă”nnelikud, sest mĂ”ned lihtsalt pole metsaeluks loodud ja mĂ”ned suutsid omale jalga panna teksapĂŒksid, mis hiljem olid tĂ€iesti lĂ€bi vettinud.

Lisa kommentaar