Spordipäev

Spordipäev toimus meil seekord 2.septembril. Asukohaks oli Hiiu staadion nagu viimastel aastatelgi. Tüdrukutel toimus pallivise, 60m jooks ja 500m jooks. Poistel oli klassidevaheline jalgpall, 60m jooks ja 1000m jooks. Toimus veel klassidevaheline pendelteatejooks.

Meie klass oli ülimalt edukas, sest 7.-9. klasside jalgpallis saavutasid poisid 1.koha ja ka pendelteatejooksus oli meie klass parim. Ka 60m jooksudes läks meil hästi. Artur jäi 1.-2. koht jagama, Risto jäi kolmandaks ja Karl Martin sai neljanda koha. 1000m jooksus sai Karl Martin esimese ja Jüri teise koha. Gerli jäi 60m jooksus 2.kohale ja 500m jooksus neljandale koha. Palliviskajaid meil klassis kahjuks pole. Poistest kindlasti on, aga tüdrukutest mitte.

Täpsemaid tulemusi saab siit: http://www.real.edu.ee/failid/sport/spordipaev_2009.pdf

Kokkuvõttes oli tänavune spordipäev meie klassile väga edukas. Järgmine aasta on juba raskem, siis peab gümnaasiumiga võistlema hakkama.

Lisa kommentaar