Klassiõhtu

Teisipäeval, 22.aprillil toimus meie klassil klassiõhtu. Korraldajateks olid Gerli, Stella ja Ian. Igaüks pidi riietama ennast filmitegelaseks. Moodustati rühmad ja igal rühmal oli ülesandeks teha etteaste. Klassiõhtu algas kell 16.00. Pool tundi söödi ja oodati veel tulemata klassikaaslasi. See järel tutvustas igaüks lühikeselt, kes ta on. Kärt oli Inetu Betty, Elise oli Vimm, Kadi Jette oli Mr. Bean, Kristiina Paris Hilton, Joonas oli Surm, Artur oli James Bond, Jüri Mikk oli kauboi Jack (filmist „Kauboi Jack”), Eeva oli Maria (filmist “Bandiititarid”), Stella oli Anna Valerious (filmist ”Van Helsing”), Gerli oli Lara Croft (filmist “Tomb Raider”), Ian oli Dracula ja Kirke Amy Winehouse. Kristjan, Andreas, Daniel, Oliver, Rain ja Jan olid moodsad kuus pöialpoissi. Lisa Mail, Johannal, Anna Maril, Lisa C.C.-l ja Laural polnud kostüüme. Vaatasime ka rühmade etteasteid. Kärt, Elise, Kadi ja Kristiina tegid “Heroes”-t. Jüri Mikk, Joonas ja Artur laulsid “Leto svet”-i. Daniel, Oliver ja Rain tegid saadet “Kes tahab saada miljonäriks?” Ian, Gerli ja Stella esitasid saate “Gerli tähetund, “ kus nad kutsusid igast esitusest inimesi ja pommitasid neid küsimustega ning tegid teisi maha. Pärast etteastete vaatamist tantsiti ajalehetantsu, kus pidid poisid ja tüdrukud paarid moodustama, et oleks huvitavam. Poisid olid jonnakad ja ei olnud alguses sellega nõus, kuid hiljem olid kõik nõus ning paarid olid järgmised: Kadi Jette ja Jan, Kärt ja Joonas, Elise ja Jüri-Mikk, Kirke ja Oliver, Lisa Mai ja Artur, Merili ja Andreas, Kristjan ja Eeva. Võitjateks osutusid Kirke ja Oliver. Hiljem mängiti veel erinevaid mänge nt. sini-must-valge; pilgumäng; arvamismäng, kus inimene tuli ära tunda kombates (omal kohal olid muidugi ka mõned reeglid…). Klassiõhtu osutus küllaltki lühikeseks, sest lõpetamine tuli kõigile ootamatult. Õpetaja Karamkova palus meil kõik kiiresti ära koristada, mis käis meil ka kähku. Oli tore klassiõhtu.

Autor: Gerli Helene Gritsenko

Lisa kommentaar