Jõulupidu

7. ja 8. klasside jõulupidu toimus 16.detsembril. Jõulupidu algas kell 17.30 ja lõppes 20.00 .  Alguses mängisid Norman ja Voote klaverit, siis lauldi ühiselt laulu „Talve võlumaa” ja pärast toimusid mitmed mängud. Klasside vahel mängiti telefoni ja sellist mängu, kus võimalikult palju inimesi pidi teatud aja lõpuks toolil olema. Hiljem osalesid klassijuhatajad mängus „Kes tahab saada miljonäriks?”. Umbes kell 19.00 hakkasid klassid järgemööda oma jõulukinke otsima. Algul 7a, siis 7b jne. Kõikidel klassidel olid erinevad ülesanded, meie pidime minema ühte klassi, kus oli klaver ja seal pidi viis poissi klaverit mängima, siis läksime trepi peale, kus Artur luges neljandalt korruselt luuletust, mida meie järgi kordasime seda teiselt korruselt. 206.klassis  saime oma kingid kätte. Enne pidime aga luuletust lugema, laulma või häid jõule/head uut aastat soovima. Kaks esimest inimest soovisid oma kinkide eest häid pühi, siis läksid poisid laulma ühiselt laulu, peale mida laulsid ka tüdrukud laulu „Põdral maja metsa sees”. Nii ei pidanud keegi üksi midagi tegema ja kõik said kingid kätte. Arvan, et kõik jäid oma kinkidega rahule. Hiljem, kui hakati koju minema, lasti kooli kohal ilutulestikku. Kooli kohal oli mitmeid vikerkaare värve päris tore, jäme ootama järgmise aasta jõulupidu.

Autor: Elina Pankrašin

Lisa kommentaar