Ajarännak

  1. veebruaril rändas meie klass 1920.-1930. aastatesse. Olime selle aja moodi riides. Päeva alguses räägiti meile millised olid Reaalkooli kombed ja koolivormid aastatel 1920.-2000. Peale seda tuli õpetaja Kõrvits ja tõi oma poiste klassi ära eksinud tüdrukud meie klassi, meie klassist sai tüdrukute klass. Õpetaja Kati ja õp Kristeliga rändasime me tagasi aastasse 1920 ja õppisime nagu selle aja õpilased. Kui me suurde majja sööma läksime olid kokad teinud saja aasta vanuse retsepti järgi suppi, see oli väga maitsev. Pärast söömist loeti õues algklassi õpilastele ette Manifest kõigile Eestimaa rahvastele. Seejärel suundusime staadionile, kus moodustati lastest Eesti Vabariik 100 sünnipäeva sümbol.

Teksti Kirjutas Paula.

DCIM100MEDIADJI_0053.JPG

 

Kommenteerimine on keelatud.