Käik meremuuseumisse (Peetri koge)

Teisipäeval (7.12) käisime klassiga Meremuuseumis (Paksus Margareetas).

Külastuskäik algas sellega, et meid juhatati Paksu Margareta katusele ning meile räägiti, kus vanasti oli vee piir.

Seejärel juhatas giid meid õppeklassi kus oli seatud ajatelg. Meile anti ülesandeks moodustada grupid ning meile jagati kätte paberist lipikud kus peal olid erinevad sündmused ja pildid minevikust. Proovisime siis need ajateljele ära paigutada. Saime selle ülesandega päris hästi hakkama.

Siis juhatati meid Peetri Koge juurde ning räägiti lähemalt kuidas see leiti ja kust see oma nime sai. Proovisime ka kõik ette kujutada milline võis koge välja näha kui ta veel terve oli.

Viimaks liikusime me ühte ruumi kus olid kõik Peetri Koge juurest leitud asjad. Saime seal ka näha milline umbes Koge välja nägi ning meile anti ka kaks uut ülesannet. Moodustasime uuesti grupid ning meile jagati Peetri Kogest tükid. Pidime ära arvama mis osa see kogest oli. Seejärel jagati igaühele üks pilt kus peal oli mingi ese. Ülesandeks oli ruumis olevatest asjadest (koge juurest leitud) leida midagi mis läheks nende piltidega kokku. See ülesanne osutus natuke raskemaks, arvestades seda et tänapäevased asjad pole nagu vanasti aga saime sellega hästi hakkama.

Kokkuvõtteks oli muuseumis käik väga huvitav ning ma arvan et me kõik õppisime sealt midagi uut.

Mõtteid jagas Daniela Magero

Kommenteerimine on keelatud.