Suusapäev Kõrvemaal

Suusapäev, mida mina ootasin kõige enam, algas 11. veebruaril. Enamik sõitsid kohale bussiga, kui mina, Jakob ja Otto tulime kohale omamoodi. Me olime Jakobiga eriti vara kohal, et ikka rajatingimustega kohaneda ja muidugi ennast soojaks teha. 

Hilisemad kohalejõudjad sõitsid 5km ringe. Võistlus toimus sellel korral tiimides ning igal klassil oli välja pandud 3 tüdrukut ja 3 poissi. Meie tiimis olid Lisa, Gregor, Natali, Kaur, Nora ja Oskar. Avapauk oli antud ning lumi suuskade all hakkas lendama igasse suunda. 8.c võitis avavahetuse päris pika maaga. Meie lootused polnud aga kadunud, möödudes 8.a klassist. Lisalt väga hea vahetus ja hetkel 2. koht. Gregor tõi meid oma vahetusega veel lähemale. Natali tegi supervahetuse ning tõstis meie tiimi liidriks. Sealt edasi me enam juhtimist käest ei andnud ja Oskar ületas finišijoone, kui oli sõidetud natuke rohkem kui kaheksa minutit, ületades meist vanemate üheksandike aja rohkem kui poole minutiga. Kaitsesime oma tiitlit. Igatahes sai hiljem veel tuubitada, küll seal oli lastel lõbus. Hilised unistajad läksid veel suusatama. Sai suppi süüa ja teed juua. Ja nii lõppeski see elamusterohke päev Kõrvemaal.

Jutu kirjutas Oskar Treffner

Lisa kommentaar