seitsmendate klasside tutvumisõhtu

 Kolmapäeval 30.9.20 oli meil seitsmenda c klassi vastuvõtmine, kus me saime tuttavaks seitsmenda c ja ka a klassiga, kui sa veel mõnda a klassi õpilast ei tundnud. Alguses meil jagati kõik kolm klassi kolmeks ja oma grupis pidime veel kõik moodustama kolmesed grupid, mis sisaldasid kõigist kolmest klassist ühte õpilast. Kui see oli tehtud hakati tegema teatevõistluseid.  Peale teatevõistlusi jagati meid kümneks ja mindi sööma. Kui söök oli söödud ja jook joodud koguneti oma grupi juurde. Iga grupp pidi veeretama täringut ning, kas jooksma ja leidma vastuse või kui olid piisavalt tark võisid kohe selle ära vastata.Kelle tiim jõudis esimesena 29. küsimuseni ja selle ära vastas, see tiim võitis. Üliüldiselt oli päris sportlikud ja toredad kaks tundi.

Jutu kirjutas Kristjan

Lisa kommentaar