Etendus “Kentsakas juhtum koeraga öisel ajal”

15.oktoobril külastasime klassiga Noorsooteatrit, kus vaatasime etendust “Kentsakas juhtum koeraga öisel ajal”. Too algas alles kell seitse õhtul ning kestis lausa 3 tundi. Pärast poolteist tundi tuli vaheaeg, kus igaüks sai kas keha kinnitada või lihtsalt puhata. Muide, mõned meist olid veel eriti ettevaatlikud, kandes enda tervise huvides ka maski. Kiitus.

Lühidalt ka etendusest endast. Lugu rääkis ühest erilise haigusega 15- aastasest poisist, kelle nimi oli Christopher ja kes elas koos vaid isaga, sest ema oli tal juba kaks aastat surnud (vähemalt nii arvas tema). Ühel õhtul tapetakse tema naabermaja aias naabrinaise koer – Wellington. Selle käigus satub poiss politsei kätte ning kui õppetund saadud otsustab Christopher koera mõrva uurima hakata. Edasi leidis ta paljugi huvitavat oma naabrite kohta ning ka oma ema kohta. Pärast pikka uurimist tunnistas ta isa üles, te tappis Wellingtoni, mispärast Teda näeb Christopher pärast pikka reisi Londonisse. Neil on vaja kätte võtta oma pereelu, et paremini tulevikuga hakkama saada. Loo lõpus lepivad isa ja ema ära ning Christopheri pere elab jälle ühiselt koos.

Jutu kirjutas Oskar

Lisa kommentaar