Spordi päev Hirve pargis

Meie klassi spordipäev toimus Hirve pargis 15. septembril. Aladeks olid 450 meetri jooks ja rahvaste pall. 450 meetri jooksus toimus täielik rabelemine, mõned jooksid kohe alguses sprinti mõned aga jooksid alguses rahulikumalt, kuid lõpus jooksid kõik sprinti. Meie klassi poistest said esimese koha Holger Suurorg teise koha Harald Parts ning kolmandat kohta ma ei tea. Tüdrukute kohta ei tea ma samuti, aga varsti lisan ka selle info. Rahvaste pallis olid tüdrukud ja poisid samuti eraldi. Mängiti 4.a vastu. Kõik mängud võitis meie klass nii poiste kui tüdrukute. Söögi ja joogi pidid kõik ise kaasa võtma.

Pale spordi päeva võis õpetajaga kooli juurde tagasi minna või ise otse koju minna. Ma arvan et kõigile meeldis see päev kuna minu meelest ei olnud sellel midagi viga.

Lisa kommentaar