Matk Aegviitu-07.06.17

Meie k√§isime koos 3.e klassiga Aegviidus matkal. K√Ķigepealt s√Ķitsime rongiga Aegviitu. Siis l√§ksime looduskeskusesse. K√§isime ka √ľhes toas kus olid erinevate katkude kohta infot ja √ľhe katku pea ja k√ľ√ľnised olid seal vaatamiseks. Siis saime sealt t√∂√∂lehed mille pidime p√§eva jooksul √§ra t√§itma. Saime ka raamatu kust saime vajalikku infot otsida. P√§rast kui me jalutasime ja pooltel olid t√∂√∂lehed valmis siis me hakkasime neid taimi/lilli metsast otsima. Ma ei tea kas me leidsime k√Ķik taimed metsast √ľlesse, aga me leidsime v√§ga palju. Kas sa tead mitu taime sa metsast leidsid?+(kirjuta kommentaaridesse mitu taime sa leidsid!)

2 kommentaari - “Matk Aegviitu-07.06.17”

  1. marie Ütleb:

    Meie leidsime k√Ķik taimed √ľles.

  2. Jakob Ütleb:

    Me leidsime √ľlesse vist kaksteist taime.

Lisa kommentaar