Matk Aegviitu-07.06.17

Meie käisime koos 3.e klassiga Aegviidus matkal. Kõigepealt sõitsime rongiga Aegviitu. Siis läksime looduskeskusesse. Käisime ka ühes toas kus olid erinevate katkude kohta infot ja ühe katku pea ja küünised olid seal vaatamiseks. Siis saime sealt töölehed mille pidime päeva jooksul ära täitma. Saime ka raamatu kust saime vajalikku infot otsida. Pärast kui me jalutasime ja pooltel olid töölehed valmis siis me hakkasime neid taimi/lilli metsast otsima. Ma ei tea kas me leidsime kõik taimed metsast ülesse, aga me leidsime väga palju. Kas sa tead mitu taime sa metsast leidsid?+(kirjuta kommentaaridesse mitu taime sa leidsid!)

2 kommentaari - “Matk Aegviitu-07.06.17”

  1. marie Ütleb:

    Meie leidsime kõik taimed üles.

  2. Jakob Ütleb:

    Me leidsime ĂĽlesse vist kaksteist taime.

Lisa kommentaar