Energia avastuskeskus

Käisime esmaspäeval klassiga Energia avastuskeskuses. See päev oli väga tore ja ma arvan, et kõigile meeldis. Me käisime töötoas, kus saime näha kui palju inimesi on aastaks 2050 ja millest peaks asjad tehtud olema. Praegu elab maailmas umbes 7 miljardit inimest ja teadlased tegid kindaks, et 2050 aastaks peaks inimesi maailmas olema 9 miljardit. Tegime ka katse, kus uurisime millest asjad peaksid tehtud olema. Panime topsi vett ja viis koostisosa. Koostisosadeks olid kiletükk, paber, papitükk, näkileib ja maisipulk… ja kas te mäletate mis koostisosa lagunes ära? Kirjutage vastus kommentaaridesse!

3 kommentaari - “Energia avastuskeskus”

  1. marie Ütleb:

    Maisipulk lagunes ära.

  2. Krettel Ütleb:

    Maisipulk.

  3. jakob ja hendrik Ütleb:

    Lagunes ära maisikepike.

Lisa kommentaar