Valgehobuse mäel

Õpetaja koolis kogus lapsevanematelt natuke raha et minna klassiga Valgehobuse mäele, lumelauatama ja kelgutama. Tegelikult oli meil ka vaja murdmaad suusatada,  et kehalise kasvatuse õpetaja saaks veenduda, et me oskame murdmaad suusatada. Valgehobuse mäel olime me ühe öö ehk kaks päeva. Me kogunesime kõik Balti jaama sinna tulid kolm klassi  – kaks neljandat klassi ja üks teine klass. Maksta tuli rongipileti, bussipileti, majutuse ja söögi eest. See oli kokku u. 55 eurot. Kui me jõudsime Valgehobuse mäele siis pandi meid tubadesse. Meie olime toas seitsmekesi  –  Mei Margaret, Liisi-Marie, Ingel, Kaia, Säde, Liisa ja Mia-Maria. Pärast asjade lahti pakkimist selgitati meile reegleid. Peale seda me võisime teha mida tahtsime. Oli palju võimalusi nt. tuubitada, mäesuusatada, lumelauatada ja murdmaad sõita. Peale vaba aega õues läksime me tuppa sest et söök hakkas. Peale sööki sõitsime murdmaad natuke aega. Peale murdmaa suusatamist me saime teha jälle mida tahtsime, aga see tegevus pidi olema õues. Peale õhtusööki oli meil õppimise aeg. Kaia ja Iris olid teinud loodusõpetuses ettekande ühe teema kohta. Järgmisel päeval oli väike teatevõistlus mis oli vabatahtlik. Mina osalesin seal. Me pidime suusatama ümber pulga ja tagasi mingis stiilis. Peale seda pidime olema õues ja tegema midagi – mina lumelauatasin. Peale vabatahtlikku tegevust pidi hakkama asju pakkima. Siis pandi kõik asjad kärusse ja mindi bussiga Aegviidu rongi peatusesse. Pärast Tallinnas Balti jaamas võtsid kõik oma asjad ja läksid koju.Mina jäin rahule ja ma usun ,et teised jäid ka!

 

-Jutu kirjutas Johanna

-Pildid tegi Jaanus ja Margit (Johanna Isa ja 1-4. klassi klassijuhataja)

Kommenteerimine on keelatud.