Perepäev

Reaalkooli 135. aastapäeva pidustused peredele said avapaugu 17. septembril perepäevaga. Töötube, kus lapsed isade-emade ja õdede-vendadega said osaleda, oli 14.

Igaüks valis endale meelepäraseid tegevusi. Elavaid emotsioone tekitasid suurte seebimullide tegemine, maahoki e sportlikud peremängud ja täpsusvisked. Ajude ragistamist nõudis reaali ajaloo töötuba. Meelelahutust pakkusid muusikaline töötuba, „Pilt ärkab ellu“  ja fotojaht. Sõrmeosavust tuli näidata sõbrapaela punumisel, mandalate töötoas, järjehoidjate meisterdamisel ja Eesti töötoas. Õpetajatele tulid appi gümnasistid, kes pakkusid smuutisid ning korraldasid õnneloosi. Aktiivsed lapsevanemad viisid läbi legorobootika ja elustamise töötoad.

Tagasiside oli rõõmustav: päris mitu päevalt lahkujat jätsid hüvasti, öeldes: „Järgmisel aastal kohtume!“.

Kommenteerimine on keelatud.