Pargijooksud

Kooliaasta eelviimasel päeval Viis õp Erik meid parkidesse jooksma. See tähendab, et alustasime jalgsirännakuga kooli juurest Kadrioru parki.

Kadrioru pargis selgus, et seal ei võigi muru koormata ja pidime liikuma pargi vanasse osasse, et mängida “Jääkaru kulli”. Oli tore ja kiire mäng – seal peab koos paarilisega teisi pĂĽĂĽdma ja pessa viima. Võidab sport. Peale seda kinnitasime keha ning alustasime uut rännakut.

Rännak viis meid otse Politseiparki. Seal mängisime “Postikulli”. Selles mängus peab see, kelle kull kätte on saanud, jääma seisma ja hakkama ka paigal olevaks kulliks. Võitis jällegi sport.

Viimasel rännakul läbisime Viru keskuse tunneli ja jõudsime Tammsaare parki. Rahva tungival soovil mängiti veel korra postikulli ja siis juba toimus ketijooks. See käib nõnda, et esimene meeskonnast jookseb ümber tähise ja võtab järgmise kaaslase kaasa. Esimene jookseb seni, kuni kõik kaaslased on selle raja korra läbinud.

Lõpuks tegime lennufoto 141.

IMG_1067 IMG_1071 IMG_1074 IMG_1078

Kommenteerimine on keelatud.