Külastasime Kadrioru muuseumi

Jutu kirjutas Eden Aleksandra

28.01 käisime me klassiga Kadrioru muuseumis.

Esimese asjana jagati meid kaheks grupiks, siis läksime me väikesesse tuppa. Seal tegime magnetikujudest loo, mis oli päris naljakas. Seal oli veel palju tube. Üks minu lemmikutest oli üleni puidust, vanasti oli see raamatukogu. Lõpuks jõudsime me peasaali. Seal räägiti meile lugu jahijumalannast. Üks jahimees jäi teda vahtima, kuigi see oli keelatud. Siis pritsis jahijumalanna jahimeest veega, alguses kasvasid jahimehele sarved ning lõpuks muutus ta üleni kitseks. Lõpuks sõid ta oma koerad jahimehe ära. Seda oli näinud pealt külanaine, kes rääkis lugu edasi ja nii see kandus ka meile.

Muuseumis oli veel palju toredaid pilte ja lugusid, mida nüüd teame. Minule ja meie klassi lastele meeldis see päev väga.

Kommenteerimine on keelatud.