Päev Kõrvemaal

Jutu kirjutas Leo
Eile ma käisin klassiga Kõrvemaal. Seal oli väga lõbus ja tore.
 Me alustasime gruppide tegemisega. Mina olin esimeses grupis ja me saime mootorsaaniga esimesena sõita. Mootorsaani peal oli väga lõbus ja kiire, kuid ka ühel ringil kukkus ühe oksa lumi minu ja minu klassikaaslaste peale. Kui me tagasi jõudsime, sõitsid teised grupid tõukekelkudega ühest mäest alla. Lõpuks läks teine grupp mootorsaani peale ja meie saime tõukekelgud. Lund oli väga palju ja minu tõukekelk oli vist väga lumine, sest ma vaevalt sain sellega sõita. Kui me tagasi Kõrvemaa platsile jõudsime olin ma väga väsinud ja peale seda matka me läksime suusatama. Alguses meile tuletati meelde, kuidas kukkumisest püsti tõusta ja kõndida kõrvale ilma pööramiseta. Siis me läksime suusatama. See oli väga lõbus, kuid ma kukkusin mõnikord.Peale suusatamist toimus väike suusavõistlus. Seal sa pidid ühest joonest mööda suusatama ja tõstma ühe jala üles ja vaatama, kui kaugele sa jõuad. Pärast seda oli söömine ja toit oli väga hea. Lõpuks lubati meil lihtsalt kelgutada, mis oli väga lõbus. Siis me läksime pärast pikka päeva bussiga koju.
 See oli pikk, aga väga-väga lõbus päev.

Kommenteerimine on keelatud.